Smørrebrød med confiteret and og appelsinsalsa

4. februar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

And og appelsin er et klassisk match – og tilsat lidt chili begynder juleenglene at synge!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Læg de confiterede andelår i et fad, og bag dem i ovnen i 20 minutter. Afkøl dem let, og pil derefter kødet af benene.
Skræl appelsinerne, og skær kødet i mindre tern. Skyl og hak forårsløg, koriander og chili fint, og bland det hele sammen med appelsinternene i en skål. Smag appelsinsalsaen til med limesaft, olie, salt og peber.
Læg andekødet på smurt rugbrød, og top med appelsinsalsa, mayonnaise og frisk koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar