Smørrebrød med bøf, ristede løg og remoulade
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Erstat den traditionelle roastbeef med oksekødsbøffer i skiver og selvfølgelig toppet med hjemmelavede ristede løg og remoulade.
Ingredienser
Sådan gør du
Rids bøfferne i fedtkanten. Stil dem på højkant på en hed pande, og steg fedtkanten sprød. Læg bøfferne ned, og steg dem færdige i fedtet 2-3 minutter på hver side. Tag fra varmen, krydr med salt og peber, og lad hvile.
Skær løg i skiver på 2 mm. Vend dem i mel og salt. Steg dem lidt ad gangen i olie i en tykbundet gryde, og lad dem afdryppe på fedtsugende papir.
Skræl rodfrugter, og skær i små tern. Kog dem i letsaltet vand i 2 minutter. Afkøl, og dup dem tørre.
Skær drueagurker i små tern, og vend alle ingredienser til rodfrugtremouladen sammen.
Læg skiver af bøf på smurt rugbrød. Top med rodfrugtremoulade, peberrod og ristede løg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk