S’more-dessert i glas

S’more er en sammentrækning af ordene ”some more” og består traditionelt af ristede skumfiduser og chokolade lagt imellem to kiks. Her får du lejrbålets godbid i en elegant nyfortolkning.

S’more-dessert i glas
0-30 min.

(1)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling, chokolademousse: Mindst 6 timer.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • små portionsglas
  • en sprøjtepose med rund tylle
  • en lille creme brulé-gasbrænder

Sådan gør du

Tip!

Brug en chokolade med lavere kakaoindhold end 70 %, hvis du foretrækker en chokolademousse med en blidere smag.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'