Smoothieskål

En smoothieskål er et friskt og lækkert alternativ til den vanlige portion havregryn med mælk. Brug de bær, du allerbedst kan lide, og husk: Gå aldrig ned på topping.

Smoothieskål
0-30 min.

(0)

November 26, 2019 af Kristine HøegFoto: Line Falck

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Bær direkte fra frost? Frosne bær har i flere tilfælde været skyld i roskildesyge, og derfor siger Fødevarestyrelsen, at bær bør koge mindst 1 min., før du kommer dem i en smoothie. Bærrene skal ‘boble’ i mindst 1 minut som tegn på, at de koger. En god løsning er at koge bærrene op, så snart du har købt dem, og så fryse dem ned igen. På de måde får du stadig glæde af konsistensen ved frosne bær frem for kogte. Er dine frosne bær hjemmedyrkede, behøver du ikke at koge dem op inden brug.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'