Smoothie-ispinde med peach melba

30. juni 2023 af .

Foto: Stine Christiansen

Ispinde kan man ikke få nok af i sommervarmen. Peach melba er en klassisk smagskombination af hindbær og fersken, som er lækker i både kager, søde desserter og is.

Bemærk
Frysetid: Mindst 8 timer

Ingredienser

Sådan gør du

Blend græsk yoghurt, hindbær, sukker, piskefløde og citronsaft sammen i en blender til en jævn og glat creme. Smag til med citronsaft – smagen skal være sød, syrlig og frisk.
Udsten fersknerne, og skær kødet i tern. Mål af, så du har 150 g frugtkød i alt.
Blend græsk yoghurt, fersken, sukker, piskefløde og citronsaft sammen i en blender til en jævn og glat creme. Smag til med citronsaft.
Fordel hindbær- og ferskeniscremerne skiftevis i 8 ispindeforme, så de får et stribet eller marmoreret udseende.
Sæt dem i fryseren i mindst 8 timer, og stik ispinde i dem efter 1-2 timer, når de begynder at blive faste – men inden de er helt frosne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar