Smoothie-ispinde med peach melba
30. juni 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Stine Christiansen
Ispinde kan man ikke få nok af i sommervarmen. Peach melba er en klassisk smagskombination af hindbær og fersken, som er lækker i både kager, søde desserter og is.
Bemærk
Frysetid: Mindst 8 timer
Ingredienser
Sådan gør du
Blend græsk yoghurt, hindbær, sukker, piskefløde og citronsaft sammen i en blender til en jævn og glat creme. Smag til med citronsaft – smagen skal være sød, syrlig og frisk.
Udsten fersknerne, og skær kødet i tern. Mål af, så du har 150 g frugtkød i alt.
Blend græsk yoghurt, fersken, sukker, piskefløde og citronsaft sammen i en blender til en jævn og glat creme. Smag til med citronsaft.
Fordel hindbær- og ferskeniscremerne skiftevis i 8 ispindeforme, så de får et stribet eller marmoreret udseende.
Sæt dem i fryseren i mindst 8 timer, og stik ispinde i dem efter 1-2 timer, når de begynder at blive faste – men inden de er helt frosne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk