Smashburger med ost

27. november 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Det specielle ved en smashburger er, at man ikke former bøffen, inden den steges, men bare smider nogle grove kødboller på panden, som man trykker flade. På den måde får bøffen masser af sprød stegeskorpe.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak baconen fint, og rør den sammen med det hakkede oksekød, salt og peber. Form farsen til 8 lige store kugler.
Læg bøfferne på en varm pande, og pres dem med en paletkniv, til de bliver flade og cirka 1 cm tykke. Vend dem efter 2-3 minutter, og læg et stykke ost på. Steg i endnu 3 minutter, og tag dem af varmen.
Pil og riv løget fint. Rør det sammen med mayonnaise, ketchup, sennep og Worcestershiresauce i en skål. Smag til med salt og peber.
Lun bollerne. Skyl og tør salaten. Pil løget, og skær det i ringe. Skær tomaten i skiver.
Smør bollerne med et godt lag dressing. Læg salat, løgringe, tomatskiver og 2 bøffer på underbollen. Læg overbollen på, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar