Småkager med hvid chokolade og pistacienødder
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Lars Ranek
Fyld kagedåsen op med sprøde småkager, så du altid har lidt godt at byde på til kaffen.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland hvedemel, bagepulver og lakridspulver. Hak pistacienødder og chokolade groft, og vend det i melblandingen. Kør blandingen i en røremaskine.
Tilsæt smørret, og kør til en jævn masse. Tilsæt sukker og derefter ægget. Kør massen til en jævn dej.
Rul dejen til en aflang pølse, pak dejen ind i bagepapir, og læg den i køleskabet i 30 minutter.
Skær dejen i ½ cm tykke skiver, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag småkagerne i en 180° varm ovn i 8-10 minutter.
Drys småkagerne med hakkede pistacienødder og lakridspulver, og lad dem køle helt af på en bagerist, før du lægger dem i en kagedåse med tætsluttende låg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Svenske chokoladebrød