Småkager med hindbærsyltetøj
6. juli 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
De her sprøde kager smelter nærmest på tungen, når du tager en bid. Hindbærsyltetøjet giver et lækkert, syrligt pift, som passer perfekt til den søde småkage.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Pisk smør og sukker sammen.
Vend mel, kartoffelmel, vaniljesukker og bagepulver i dejen, og arbejd den sammen. Del dejen i 20 stykker.
Rul kugler af dejen, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lav forsigtigt en fordybelse i midten af hver kage.
Fyld fordybelsen i midten af hver kage med syltetøj.
Bag kagerne i ovnen i ca. 10 minutter.
Tip!
Du kan skifte hindbærsyltetøj ud med lige præcis den slags syltetøj, du godt kan lide.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Basisopskrift på solbærsyltetøj