Små upside-down-muffins med brombær

Hurra for brombær fra haven eller skoven!. Læg dem i bunden af en tærteform, og vend de små kager på hovedet. Så er der serveret.

Små upside-down-muffins med brombær
0-30 min.

(0)

2. september 2024 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Columbus Leth

Ingredienser

stk.
marcipan
250 g
smør
250 g
sukker
200 g
æg
4
hvedemel
125 g
bagepulver
½ tsk.
usprøjtet appelsiner
½
friske brombær
200 g
sukker
50 g
flormelis

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Riv marcipanen, og rør marcipan, smør og sukker sammen til en cremet blanding. Rør æggene i ét ad gangen, og pisk godt mellem hvert æg, så du får en luftig creme.
Sigt hvedemel og bagepulver i dejen. Riv skallen af appelsinen, og vend appelsinskal, hvedemel og bagepulver i dejen.
Vend brombærrene i sukker, og fordel dem i smurte muffinsforme. Fordel dejen i formene, og bag kagerne i ovnen i ca. 25 minutter. Tjek med et træspyd, om kagerne er færdige.
Afkøl kagerne, inden du vender dem ud. Servér med et let drys af flormelis.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'