Små upside-down-muffins med brombær
Hurra for brombær fra haven eller skoven!. Læg dem i bunden af en tærteform, og vend de små kager på hovedet. Så er der serveret.

0-30 min.
(0)
2. september 2024 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Columbus Leth
Ingredienser
stk.
- marcipan
- 250 g
- smør
- 250 g
- sukker
- 200 g
- æg
- 4
- hvedemel
- 125 g
- bagepulver
- ½ tsk.
- usprøjtet appelsiner
- ½
- friske brombær
- 200 g
- sukker
- 50 g
- flormelis
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Riv marcipanen, og rør marcipan, smør og sukker sammen til en cremet blanding. Rør æggene i ét ad gangen, og pisk godt mellem hvert æg, så du får en luftig creme.
Sigt hvedemel og bagepulver i dejen. Riv skallen af appelsinen, og vend appelsinskal, hvedemel og bagepulver i dejen.
Vend brombærrene i sukker, og fordel dem i smurte muffinsforme. Fordel dejen i formene, og bag kagerne i ovnen i ca. 25 minutter. Tjek med et træspyd, om kagerne er færdige.
Afkøl kagerne, inden du vender dem ud. Servér med et let drys af flormelis.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner