Små tortillatærter med svampe og kål
11. november 2022
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Har du lyst til tærte, men ikke tålmodighed til at bage den? Tortillawraps i stedet for tærtedej er løsningen! Pandekagen bliver til en sprød skal omkring det, du nu har lyst til fylde i din tærte – prøv f.eks. med bløde svampe og stegt kål, som i opskriften her.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Læg pandekagerne i hvert sit ovnfaste fad.
Skær svampe i mundrette stykker. Steg dem bløde i smør ved middel varme på en pande, til alt væsken er væk.
Snit kål i tynde strimler, og steg dem et par minutter i gryden ved høj varme i olie, til de begynder at falde lidt sammen.
Pisk æg, cremefraiche, revet ost, rosmarin, salt og peber sammen, og fordel æggemassen og svampe-kålblandingen i de fire fade.
Bag tærterne i ovnen i 16-18 minutter til æggemassen har sat sig.
Tip!
Vælg gerne den røde spidskål, så får tærterne en ekstra fin farve.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk