Små tortillatærter med svampe og kål

11. november 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Har du lyst til tærte, men ikke tålmodighed til at bage den? Tortillawraps i stedet for tærtedej er løsningen! Pandekagen bliver til en sprød skal omkring det, du nu har lyst til fylde i din tærte – prøv f.eks. med bløde svampe og stegt kål, som i opskriften her.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Læg pandekagerne i hvert sit ovnfaste fad.
Skær svampe i mundrette stykker. Steg dem bløde i smør ved middel varme på en pande, til alt væsken er væk.
Snit kål i tynde strimler, og steg dem et par minutter i gryden ved høj varme i olie, til de begynder at falde lidt sammen.
Pisk æg, cremefraiche, revet ost, rosmarin, salt og peber sammen, og fordel æggemassen og svampe-kålblandingen i de fire fade.
Bag tærterne i ovnen i 16-18 minutter til æggemassen har sat sig.

Tip!

Vælg gerne den røde spidskål, så får tærterne en ekstra fin farve.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar