Små thailandske forårsruller

27. april 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Forårsruller i miniformat er oplagte som snacks inden middagen. Sæt evt. ungerne i sving med at rulle, så de selv kan bestemme fyldet.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg nudlerne i blød i en skål med lunkent vand (kogt vand blandet med med koldt) i ca. 10 minutter. Afdryp, og klip nudlerne i korte stykker.
Rens og hak svampene. Pil løg og hvidløg, og hak begge dele. Skyl kålen, og snit den fint. Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Hak korianderstilkene fint.
Steg svampe, løg og hvidløg i olie på en pande i et par minutter. Tag det af panden.
Brun kødet på panden, og tilsæt derefter svampe, kål, gulerod og koriander. Steg kort. Smag til med soja, sukker og salt.
Afkøl fyldet, og afdryp om nødvendigt. Bland nudlerne i.
Rør mel og vand sammen i en lille skål til melklister. Hold forårsrulledejen frisk og smidig og i et rent og fugtigt viskestykke, imens du arbejder.
Læg dejen med det ene hjørne ind imod dig. Læg 1-2 spsk. fyld på hvert stykke dej, rul knapt halvvejs sammen, fold siderne ind, og luk rullerne med lidt melklister. Fortsæt, til al fyldet er brugt.
Varm 3-4 cm olie op på en stor pande. Steg rullerne i olien i 2-3 minutter på hver side, eller til de er gyldne og sprøde.
Servér forårsrullerne med soja og chilisauce.

Tip!

Forårsrullerne er perfekte at fryse. Frys dem først løst, hvor de ikke rører hinanden. Når de er helt frosne, kan du sagtens samle dem i en bøtte eller lignende. Forårsrullerne kan tilberedes i ovn, air fryer eller olie direkte fra frost.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar