Små tærter med bagte løg
3. oktober 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Rikke Westesen
De små butterdejstærter med rødløg, timian og honning er perfekte til tapasbordet eller som snack inden middagen.
Ingredienser
Udstyr
12 muffinforme
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200° varmluft. Pil løg, og halvér dem. Skyl og pluk timian.
Fordel løgene på en bageplade med bagepapir, og dryp dem med olie og honning.
Drys herefter timian, salt og peber over løgene, og bag dem i ovnen i 15-20 minutter, til de er møre.
Rul butterdejen ud på et meldrysset bord, og udstik 12 cirkler med en diameter på ca. 9 cm (brug evt. et glas).
Læg dejcirklerne i smurte muffinforme, og fordel et stykke ost og ½ løg i midten, så lidt af butterdej er fri i kanten.
Pisk æg sammen med lidt vand i en skål, og pensl butterdejskanterne. Bag tærterne i ovnen i 20-30 minutter, til de er gyldne.
Skyl og pluk timian. Drys timian over tærterne, og dryp med lidt honning. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk