Små tærter med æg og spinat
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Servér de små tærter med æg og spinat til brunch eller som en let hovedret ledsaget af brød og grøn salat.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180º.
Læg brødet i en dyb tallerken, og hæld mælken over. Pres spinaten fri for væde i en si, og hak den groft. Rør spinaten sammen med det udblødte brød.
Rør friskrevet parmesan, ricotta, salt, peber og muskatnød i.
Pensl formene med olivenolie. Udstik eller klip filodejen i cirkler på ca. 12 cm i diameter – du skal bruge 6 cirker pr. tærte.
Læg 3 dejcirkler i hver form, og pensl hvert lag med olie. Fordel spinatfyldet i formene, og slå 1 æg ud i hver form. Læg forsigtigt 3 dejcirkler hen over hver tærte, og tryk kanterne sammen.
Pensl med olie, og prik små huller i overfladen uden at ramme æggeblommen nedenunder. Bag tærterne i ovnen i 20-25 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk