Små rabarbertærter med citronmazarin og marengs

Kombinationen af det søde, det syrlige, det sprøde og det bløde går op i en højere enhed i disse feminine portionstærter, som passer perfekt ind på forårskaffebordet.

Små rabarbertærter med citronmazarin og marengs
31-60 min.

(2)

June 26, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hviletid, mørdej: I alt 2 timer

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • 8 små tærteforme eller perforerede tærteringe, 6½ cm i diameter
  • 1 sprøjtepose med stjernetylle

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Se også: Den bedste opskrift på rabarbertærte med vaniljecreme

Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'