Små rabarbertærter med citronmazarin og marengs
Kombinationen af det søde, det syrlige, det sprøde og det bløde går op i en højere enhed i disse feminine portionstærter, som passer perfekt ind på forårskaffebordet.
![Små rabarbertærter med citronmazarin og marengs](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/sma-rabarbertaerter-med-citronmazarin-og-marengs_10527.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.49782724338107626&fp-y=0.5565387067338303&fp-z=1.0043644791397255)
31-60 min.
(2)
June 26, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hviletid, mørdej: I alt 2 timer
Ingredienser
stk.
Udstyr
- 8 små tærteforme eller perforerede tærteringe, 6½ cm i diameter
- 1 sprøjtepose med stjernetylle
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Den bedste opskrift på rabarbertærte med vaniljecreme
Powered by Froala Editor