Små pølsehorn i airfryer – pigs in a blanket
13. januar 2023
af
Peter Friehling.
Foto: David Bering / Montgomery
Pølsehorn, pølse i svøb, grise i et tæppe, pigs in a blanket – ja, kært barn har mange navne, og de her er endda super nemme og laves i en airfryer.
Bemærk
Opskriften er fra Airfryer kogebogen af Peter Friehling, Forlaget Turbine (2022)
Ingredienser
Udstyr
Udstyr
Airfryer
Sådan gør du
Rul butterdejen ud til en tykkelse på 2 mm. Skær den ud i trekanter, hvor den korte side er næsten lige så lang som cocktailpølserne. Trekanten skal være så høj, at den kan nå 2-3 gange rundt om pølsen.
Rul butterdejstrekanterne rundt om pølserne startende med den brede ende af trekanten. Pensl med æg, og tilbered i 8 minutter ved 200°C, til butterdejen er puffet op og blevet gylden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Find en guide til airfryer med skemaer til tid- og temperaturkonvertering fra almindelig ovn her: Guide til airfryer.
Opskriften er fra Airfryer kogebogen af Peter Friehling, Forlaget Turbine (2022)