Små pizzaer med ricotta, parmaskinke og rucola
Vil du være på forkant med aftensmaden, så lav pizzadejen allerede aftenen før eller tidligt om morgenen, og lad den hæve på køl i mindst 8 timer. Skær i så fald mængden af gær ned til 5 g.
![Små pizzaer med ricotta, parmaskinke og rucola](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/sma-pizzaer-med-ricotta-parmaskinke-og-rucola_8134.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.7140068986173779&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 27, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid: 1 time
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner