Små pavlovaer med creme og blåbær
8. september 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Pavlova kommer traditionelt vis i en stor udgave, men her er marengsen bagt i små portionsstørrelser. Top med yoghurtflødeskum og blåbær.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm ovnen på til 110° varmluft. Pisk æggehviderne meget stive med en elpisker.
Pisk sukkeret i lidt ad gangen, tilsæt eddiken, og pisk videre, til marengsen er sej. Lav 4 runde kager på en bageplade, og bag dem i 45 minutter.
Rør yoghurten sammen med vaniljesukkeret, og lad det trække.
Pisk fløden til skum, og vend den i yoghurten. Smag til med ekstra vaniljesukker.
Fordel yoghurten på marengskagerne, og pynt med blåbær og evt. lidt mynte eller skovsyre. Nyd straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Vores bedste opskrift på pavlova
Powered by Froala Editor