Små marcipantærter med pære, brombær og mysli
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Disse små tærter er meget nemme at lave. I stedet for pærer kan du bruge æbler eller blommer skåret i passende stykker.
Ingredienser
Udstyr
små tærteforme
Sådan gør du
Tænd ovnen på 185°. Smør de små tærteforme med smør, og drys dem med sukker.
Rør marcipan og smør godt sammen med en elpisker, og tilsæt æggene 1 ad gangen. Rør mysli og bagepulver i marcipanmassen.
Skræl pærerne, fjern kernehuset, og skær dem i kvarte. Vend forsigtigt pærer og brombær i marcipandejen.
Fordel dejen i de smurte forme, og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er sprøde og gyldne på overfladen.
Afkøl tærterne let på en bagerist, og servér dem lune med græsk yoghurt eller cremefraiche.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk