Små mandeltærter med rabarber og pinjekerner
26. juli 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Små lækre mandeltærter med rabarber, pinjekerner og citrontimian, der altsammen giver en dejlig afbalanceret dessert. Hvis du ønsker en mere rendyrket sød kage, kan du udelade citrontimian.
Ingredienser
Udstyr
ti små aluforme
Sådan gør du
Vask rabarberne, og skær dem i stykker på ca. 1 cm.
Blend mandlerne til groft mandelmel, og blend det sammen med smør, sukker, æg og mel.
Vend dejen godt sammen med rabarberne. Smør formene med smør, og drys dem med sukker.
Fordel kagemassen i formene, og drys med hakket timian og pinjekerner.
Bag tærterne i ovnen ved 185° i ca. 45 minutter. Køl kagerne af på en bagerist.
Anret kagerne på et fad, og pynt med spiselige blomster.
Tip!
Opskriften er også god med kirsebær og blommer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk