Små mandelkranse med kakao, kokos og likør

De små søde mandelkranse er baseret på en klassisk opskrift på financiers – en blød og saftig kage fra Frankrig, som primært består af mandler og æggehvider.

Små mandelkranse med kakao, kokos og likør
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • 10 små kugelhopf-forme 6-7 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

De små forme, som er brugt i denne opskrift, hedder kugelhopf-forme og fås fx hos Kunst & Køkkentøj (kunstogkokkentoj.dk) og i velassorterede isenkrambutikker. Alternativt kan du sagtens bage kagerne i almindelige muffinforme.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'