Små majskager
10. november 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Servér de sprøde majskager til mexicansk mad, f.eks. kyllinge-fajitas med salsa verde eller avocadomos.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern skræl fra majskolberne, og grill eller kog majskolberne. Skær majsene fra kolben.
Rens og snit forårsløg fint. Rens jalapeno, og hak den fint. Pres limefrugten.
Pisk æg sammen med mælk i en skål, og tilsæt ost og hvedemel.
Rør majs, forårsløg, jalapeno og limesaft i dejen. Lad den trække i ca. 15 minutter.
Steg små, tykke majskager af dejen i olie på en pande, til de er gennemstegt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk