Små majskager

10. november 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Servér de sprøde majskager til mexicansk mad, f.eks. kyllinge-fajitas med salsa verde eller avocadomos.

Ingredienser

Sådan gør du

Fjern skræl fra majskolberne, og grill eller kog majskolberne. Skær majsene fra kolben.
Rens og snit forårsløg fint. Rens jalapeno, og hak den fint. Pres limefrugten.
Pisk æg sammen med mælk i en skål, og tilsæt ost og hvedemel.
Rør majs, forårsløg, jalapeno og limesaft i dejen. Lad den trække i ca. 15 minutter.
Steg små, tykke majskager af dejen i olie på en pande, til de er gennemstegt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar