Små granolatærter med vaniljeskyr
3. november 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Lad smagen af din morgenmysli transformere sig om til en lækker lille kage. Så kan man godt forsvare at spise den til morgenmad!
Ingredienser
Udstyr
1 fast muffinform af metal
Evt. papirmuffinforme
Sådan gør du
Hak valnødderne fint. Bland valnødder, havregryn og sesamfrø i en skål. Smelt smørret, og vend det i skålen sammen med honning.
Tænd ovnen på 180°. Smør hullerne i muffinformene (eller sæt papirmuffinforme i). Fordel ca. 2 spsk. granolablanding i hvert hul, og pres kanterne godt ud med en ske.
Bag granolatærtebundene i ovnen i ca. 15 minutter. Lad dem afkøle i formene, og tag dem forsigtigt ud.
Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og rør kornene i yoghurten. Skyl og nip jordbær, og skær dem i kvarter.
Fyld de afkølede granolabunde med vaniljeyoghurt. Pynt med jordbær.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk