Små granolatærter med vaniljeskyr

3. november 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Lad smagen af din morgenmysli transformere sig om til en lækker lille kage. Så kan man godt forsvare at spise den til morgenmad!

Ingredienser

Udstyr

1 fast muffinform af metal
Evt. papirmuffinforme

Sådan gør du

Hak valnødderne fint. Bland valnødder, havregryn og sesamfrø i en skål. Smelt smørret, og vend det i skålen sammen med honning.
Tænd ovnen på 180°. Smør hullerne i muffinformene (eller sæt papirmuffinforme i). Fordel ca. 2 spsk. granolablanding i hvert hul, og pres kanterne godt ud med en ske.
Bag granolatærtebundene i ovnen i ca. 15 minutter. Lad dem afkøle i formene, og tag dem forsigtigt ud.
Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og rør kornene i yoghurten. Skyl og nip jordbær, og skær dem i kvarter.
Fyld de afkølede granolabunde med vaniljeyoghurt. Pynt med jordbær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar