Små farsbrød med parmaskinke og æble

28. februar 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

Fyld muffinformen med små farsbrød, der smager henad god, gammeldags æbleflæsk.

Ingredienser

Udstyr

1 muffinform af metal eller silikone med 6 huller

Sådan gør du

Rør kødet sejt med salt i en skål. Pil løg og hvidløg, og skær dem i grove stykker. Skyl det ene æble, og fjern kernehuset. Skær æblet i mindre stykker. Skræl og riv ingefær.
Blend løg, hvidløg, æble og æg i en minihakker, og rør det i farsen. Rør ingefær, havregryn og æblejuice i. Krydr med peber, og lad farsen hvile i 5 minutter. Tilsæt evt. lidt vand, hvis farsen er meget fast.
Skyl det andet æble, og skær det i skiver på tværs med en kniv eller på et mandolinjern. Skær dem evt. lidt til, så de passer til formen, og læg skiverne i de smurte huller i formen.
Tænd ovnen på 200°. Læg parmaskinke rundt i kanten af hvert hul, og fyld op med fars. Glat overfladen med en ske, og fold skinken indover.
Bag de små farsbrød i ovnen i ca. 20 minutter, til farsen er gennembagt. Vend dem ud af formen, og servér dem lune eller kolde med rugbrød og evt. syltet tilbehør til.

Tip!

Skriv ”farsbrød” i søgefeltet her på siden, og find flere opskrifter på saftige farsbrød i mange varianter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar