Små chokolademuffins
27. oktober 2020
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Lars Ranek
Muffins propfyldt med chokolade både i kagen og i toppingen.
Ingredienser
Udstyr
små muffinforme
en sprøjtepose
Sådan gør du
Pisk æg og sukker godt sammen. Smelt smørret ved lav varme, og rør det i æggemassen.
Sigt bagepulver, kakao og mel i, og rør til en ensartet dej.
Fordel dejen i små muffinforme, og bag kagerne i en 200° varm ovn i 8-10 minutter. Tjek med en kødnål eller spids kniv, om de er færdige – der må ikke hænge våd dej ved, når du stikker i kagerne. Afkøl på en rist.
Pisk smør, flormelis og mascarpone sammen. Smelt chokoladen over vandbad, og pisk den smeltede chokolade i cremen, til du får en ensartet masse.
Kom cremen i en sprøjtepose, og stil den koldt i 30 minutter.
Fordel lidt chokoladetopping på hver muffin, og drys med høvlet chokolade.
Tip!
Husk, at kagerne skal afkøles helt, inden de pyntes med den cremede topping.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Verdens bedste opskrift på chokolademuffins!
Powered by Froala Editor