Små chokolademazariner med appelsin

6. marts 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Forkæl dine gæster med saftige, små mazariner med et strejf af appelsin og masser af fyldig chokoladesmag.

Bemærk
Hviletid: Ganachen skal hvile i køleskabet i ca. 1 time

Ingredienser

Udstyr

1 sprøjtepose med stor stjernetyl
Minimuffinforme

Sådan gør du

Riv marcipanen groft, og kom den i en skål. Tilsæt sukker og smør, og pisk det hele sammen. Pisk æg i 1 ad gangen.
Rør mel og kakaopulver i. Riv appelsinskallen fint, og rør den i − gem en smule til pynt.
Fordel dejen i minimuffinforme, og bag kagerne i ca. 15 minutter ved 175°. Lad kagerne køle helt af.
Hak chokoladen fint, og kom den i en skål.
Bring fløde i kog i en kasserolle, og hæld den over chokoladen. Rør energisk i midten af skålen, indtil massen samler sig og får en blank overflade. Kom ganachen i køleskabet i ca. 1 time, så den tykner, men stadig er sprøjtebar.
Kom ganachen i en sprøjtepose med stor stjernetyl, og sprøjt stjerner ud på de afkølede kager. Pynt med lidt revet appelsinskal.

Tip!

Har du ikke en stjernetyl, kan du smøre lidt ganache på toppen af hver kage med en ske eller kniv.

Du kan også lave kagerne i almindelige muffinforme. Så bliver der 8-10 stk. De skal bage ca. 5 minutter længere.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar