Små cheesecakes i glas
9. juni 2021
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Skal du trylle en dessert frem på kort tid, er cheesecake i glas et rigtigt godt bud. Den indeholder få ingredienser og er nem at lave, samtidig med at det smager fremragende.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend kiksene til krummer i en foodprocessor.
Smelt smørret, og bland det sammen med krummerne. Fordel krummerne i bunden af glassene, og sæt dem i køleskabet.
Skyl citronen, og riv skallen fint. Skær vaniljestangen over på langs, og skrab vaniljekornene ud.
Pisk flødeost, yoghurt, flormelis, vaniljekorn, citronskal og friskpresset citronsaft sammen i en skål med et piskeris.
Hæld cremen i en sprøjtepose med rund tylle, og fordel den i glassene.
Skyl citronen, og riv skallen fint. Pynt hvert glas med pistacienødder og citronskal.
Tip!
Vil du variere desserten, kan du udskifte nødderne og citronskallen på toppen med frisk frugt eller bær.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk