Små cæsarsalater med kylling og croutoner
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Portionsanrettede cæsarsalater i glas, der er lige til at tage med på picnic.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend æggeblommerne med salt, og tilsæt olie lidt ad gangen. Blend sennep, ansjos, hvidløg og friskrevet parmesan i, til dressingen har en fin konsistens.
Tænd ovnen på 200°. Skær brødet i tern, og krydr med olie, salt, peber og timian. Bag brødene i ovnen i ca. 8 minutter.
Steg kyllingefileterne i olie på en pande i 12-15 minutter. Køl kødet af, og skær det i skiver.
Skyl og tør salaten, og snit den i 2-3 cm brede stykker. Vend dem i dressingen.
Anret salat i glas med et stykke kylling og et par croutoner. Pynt med friskrevet parmesan.
Tip!
Dressingen kan laves dagen i forvejen. Den holder sig fint på køl.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på cæsarsalat