Små basilikumbrød med emmentaler og parmesan
De små basilikumbrød bliver høje, luftige og sprøde, når du bager dem i en muffinform. Servér dem gerne lune som tilbehør til et måltid.
![Små basilikumbrød med emmentaler og parmesan](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/sma-basilikumbrod-med-emmentaler-og-parmesan_3742.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.6033935546875&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Lea Kaae Hansen, skovdalnordic.com
Ingredienser
personer
Udstyr
- en fast muffinform af metal eller silikone med 12 huller
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner