Små aspargespizzaer
18. juli 2019
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
De små aspargespizzaer er perfekte at servere som snack med en drink, mens man venter på, at grillen bliver varm. De kan også bruges som en let forårsforret.
Ingredienser
Sådan gør du
Knæk bunden af aspargesene, del dem i halve, og skær dem over på langs. Marinér dem i olivenolie, salt og peber.
Stik eller skær rundeller af tortillabrødet, ca. 6 cm i diameter. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
Pluk mozzarellaosten, og fordel den på tortillaerne.
Fordel derefter aspargesene ovenpå, riv parmesanen, og drys den på sammen med timian.
Bag pizzaerne ved 200° i ca. 8-10 minutter, og servér dem lune.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk