Små æblekager med yoghurtcreme
30. december 2019
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Fine, små æblekager, der får din gæst til at føle sig helt særlig. Yoghurtcremen er dejligt frisk og går godt til de søde æbler.
Ingredienser
Udstyr
6 små forme, 8 cm i diameter
Sådan gør du
Varm ovnen op til 180°. Pisk sukker og æg let sammen, og rør smørret i. Sigt mel, bagepulver og kanel i dejen, og rør forsigtigt.
Skræl halvdelen af æblerne, og skær dem i tern. Vend dem i dejen. Fordel dejen i smurte forme. Skær resten af æblerne i tynde både, og fordel dem i et tæt mønster oven på dejen.
Bland sukker og kanel sammen, og drys det over æblerne. Bag kagerne i 15-20 minutter.
Rør yoghurt med flormelis og fintrevet citronskal. Fordel cremen på tærterne, og drys med frysetørret jordbær. Servér kagerne lune.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på kage med æbler og kanel