Små æblekager med yoghurtcreme

30. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Fine, små æblekager, der får din gæst til at føle sig helt særlig. Yoghurtcremen er dejligt frisk og går godt til de søde æbler.

Ingredienser

Udstyr

6 små forme, 8 cm i diameter

Sådan gør du

Varm ovnen op til 180°. Pisk sukker og æg let sammen, og rør smørret i. Sigt mel, bagepulver og kanel i dejen, og rør forsigtigt.
Skræl halvdelen af æblerne, og skær dem i tern. Vend dem i dejen. Fordel dejen i smurte forme. Skær resten af æblerne i tynde både, og fordel dem i et tæt mønster oven på dejen.
Bland sukker og kanel sammen, og drys det over æblerne. Bag kagerne i 15-20 minutter.
Rør yoghurt med flormelis og fintrevet citronskal. Fordel cremen på tærterne, og drys med frysetørret jordbær. Servér kagerne lune.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar