Sliders med sprød torsk og sauce tartare

Fiskeburgere føles lidt lettere og sundere end okseburgere, og når du serverer dem i ministørrelse, ser det helt eksklusivt og ekstra lækkert ud.

Sliders med sprød torsk og sauce tartare
0-30 min.

(9)

December 16, 2021 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Bemærk:Torskefarsen skal trække i 20 minutter, før du steger den til bøffer.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Tips og tricks til opskriften på sliders

De snaskede sliders er genial gæstemad, for så kan alle om bordet smage lidt af det hele og gå efter lige det fyld, de foretrækker. I opskriften her er de serveret med sprød torsk, men du kan variere fyldet i det uendelige. Servér burgerne som en del af et tapasbord eller til en uformel fest, hvor gæsterne ikke behøver sidde samlet om bordet.

Hvad er sliders?

En slider er en amerikansk betegnelse for en lille burger, hvor bollen er ca. 5 cm i diameter. Du kan fylde dem med alt fra oksekød og bacon til paneret fisk og gedeost. Det geniale ved sliders er, at du ikke behøver vælge – du kan bare lave alle varianterne og lade gæsterne række ud efter deres favorit.

Hvor mange sliders skal man beregne per person?

Hvor mange sliders, du skal beregne per person, afhænger selvfølgelig af, hvor stor appetit du og dine gæster har. Men en god tommelfingerregel er tre sliders per mund.

Hvor kan man købe sliders?

Du kan købe de små burgerboller i de fleste supermarkeder eller bage dem selv efter denne opskrift. Hvis du følger opskriften, skal du dog huske at forme bollerne i sliderstørrelse og måske reducere bagetiden en smule.

Hvilket fyld kan jeg bruge til sliders?

Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvad du vil servere de små burgere med, men her er nogle forslag:

Kød/protein:

  • Oksekødsbøf
  • Kyllingebryst
  • Kikærtebøf
  • Paneret fisk
  • Friteret blomkål
  • Flæskesteg
  • Halloumi
  • Lammebryst
  • Crab cakes
  • Rødbedebøf
  • Spejlæg
  • Andebryst

Dressinger/dips:

  • Guacamole
  • Tomatsalsa
  • Aioli
  • Løgkompot
  • Ketchup
  • Chilimayo
  • Mayonnaise
  • Tzatziki
  • Trøffelmayo
  • Urtedressing

Andet tilbehør:

  • Syltede rødløg
  • Coleslaw
  • Bagte tomater
  • Syltet radise
  • Bacon
  • Friteret løg
  • Karamelliserede svampe
  • Syltet agurk
  • Blåskimmelost

PRØV EN AF VORES FAVORITOPSKRIFTER PÅ SLIDERS:


Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'