Sliders med sprød torsk og sauce tartare
18. juli 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Fiskeburgere føles lidt lettere og sundere end okseburgere, og når du serverer dem i ministørrelse, ser det helt eksklusivt og ekstra lækkert ud.
Bemærk
Torskefarsen skal trække i 20 minutter, før du steger den til bøffer.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær torsken i grove stykker. Pil løget, og hak det groft. Fyld torsk og løg i en foodprocessor sammen med sennep og æg, og kør, til du har en forholdsvis ensartet masse. Tilsæt mel og fløde, salt og peber, og kør til en ensartet fars. Lad farsen hvile i 20 minutter.
Form torskefarsen til 8 sliderbøffer, og steg dem på en pande i smør i 3-4 minutter på hver side.
Rør cremefraiche, sennep og mayonnaise sammen. Hak kapers, cornichoner, purløg og dild fint, og rør dem sammen med cremefraiche-blandingen. Tilsæt fintrevet citronskal, og smag til med salt, peber og eventuelt lidt citronsaft.
Varm bollerne i ovnen eller på en brødrister, flæk dem, og smør dem med tatarsauce. Læg et salatblad på underbollerne, og dernæst de nylavede torskebøffer. Læg overbollen på, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk