Sliders med spicy crab cakes og aioli
26. december 2019
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Med krabbekød fra dåse, færdigkøbte burgerboller, et glas hvidløgsmayonnaise og en pose salatmix er det ingen sag at servere små, elegante burgere for dine gæster.
Bemærk
Hviletid på køl: 30 minutter.
Ingredienser
Udstyr
evt. små træspyd
Sådan gør du
Dryp krabbekødet fri for væde. Mos kartoflerne i en skål med en gaffel. Rens forårsløg og chili, skyl persillen, og hak det hele fint.
Rør krabbekød, mosede kartofler, forårsløg, chili, persille, æg og rasp sammen til en fars, og krydr med salt og peber. Lad farsen hvile på køl i 30 minutter.
Form krabbefarsen til små runde bøffer, tryk dem let flade, og vend dem i rasp. Opvarm en pande med smør og olie, og steg krabbekagerne i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
Flæk burgerbollerne, og rist dem. Smør dem med aioli, og læg dem sammen med friskskyllet salat og crab cakes.
Anret dine sliders på et fad, og stik evt. et lille træspyd i dem.
Tip!
Der bliver flere crab cakes ud af portionen, end du skal bruge til dine sliders. Gem de overskydende crab cakes til madpakken, eller frys dem ned til senere brug.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også:Den bedste opskrift på sliders
Powered by Froala Editor