Slåen-gin

25. februar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Slåen giver den bedste smag i både gin og saft. Og dermed selvfølgelig også i en god gin og tonic.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl slåenbær, og læg dem i fryseren et par døgn, så smagen ændrer sig fra bitter til sød.
Fyld bærrene i et stort glas eller flaske sammen med sukker.
Hæld gin over bær og sukker, ryst godt, og lad blandingen trække mørkt i mindst 14 dage. Ryst jævnligt, så sukkeret bliver opløst.
Si bærrene fra, og nyd ginnen med tonic og knust is.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar