Slåen-gin
25. februar 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Slåen giver den bedste smag i både gin og saft. Og dermed selvfølgelig også i en god gin og tonic.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl slåenbær, og læg dem i fryseren et par døgn, så smagen ændrer sig fra bitter til sød.
Fyld bærrene i et stort glas eller flaske sammen med sukker.
Hæld gin over bær og sukker, ryst godt, og lad blandingen trække mørkt i mindst 14 dage. Ryst jævnligt, så sukkeret bliver opløst.
Si bærrene fra, og nyd ginnen med tonic og knust is.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Bloody Mary-opskrift
Powered by Froala Editor