Skyrispinde med hindbær og hvid chokolade

I disse skønne ispinde med skyr er der også sød og mild hvid chokolade, der går rigtig godt sammen med friske og syrlige bær.

Skyrispinde med hindbær og hvid chokolade
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Frysetid: Mindst 9 timer.

Ingredienser

stk.
vaniljestænger
1
skyr
300 g
hindbær
200 g
sukker
75 g
piskefløde
¾ dl
citronsaft
2 spsk.

Overtræk

hvid chokolade
125 g
frysetørrede hindbær
1 tsk.
lakridspulver
½ tsk.

Udstyr

  • otte ispindeforme

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Blend skyr, hindbær, sukker, vaniljekorn og piskefløde i en blender, indtil det bliver en jævn og glat iscreme. Smag til med citronsaft. Smagen må godt være lidt syrlig og frisk.
Fyld iscremen i ispindeforme, og sæt dem i fryseren i 1 time. Stik ispinde i isene, når de begynder at blive faste, og sæt dem tilbage i fryseren i mindst 8 timer eller natten over.
Tag formene ud af fryseren, og dyp dem hurtigt i lunkent vand. Tag isene ud, og læg dem på et fad med bagepapir. Sæt fadet i fryseren, mens du forbereder overtrækket.

Overtræk

Hak chokoladen fint, og smelt den forsigtigt i en skål over vandbad.
Dyp toppen af isene i den smeltede chokolade, og drys straks med frysetørret hindbær og lakridspulver, inden chokoladen stivner. Læg ispindene i fryseren indtil servering.

Tip!

Frysetørret hindbærpulver kan fx købes på nettet hos Specialkøbmanden (specialkoebmanden.dk).

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'