Skyrispinde med hindbær og hvid chokolade
I disse skønne ispinde med skyr er der også sød og mild hvid chokolade, der går rigtig godt sammen med friske og syrlige bær.

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Frysetid: Mindst 9 timer.
Ingredienser
stk.
- vaniljestænger
- 1
- skyr
- 300 g
- hindbær
- 200 g
- sukker
- 75 g
- piskefløde
- ¾ dl
- citronsaft
- 2 spsk.
Overtræk
- hvid chokolade
- 125 g
- frysetørrede hindbær
- 1 tsk.
- lakridspulver
- ½ tsk.
Udstyr
- otte ispindeforme
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Blend skyr, hindbær, sukker, vaniljekorn og piskefløde i en blender, indtil det bliver en jævn og glat iscreme. Smag til med citronsaft. Smagen må godt være lidt syrlig og frisk.
Fyld iscremen i ispindeforme, og sæt dem i fryseren i 1 time. Stik ispinde i isene, når de begynder at blive faste, og sæt dem tilbage i fryseren i mindst 8 timer eller natten over.
Tag formene ud af fryseren, og dyp dem hurtigt i lunkent vand. Tag isene ud, og læg dem på et fad med bagepapir. Sæt fadet i fryseren, mens du forbereder overtrækket.
Overtræk
Hak chokoladen fint, og smelt den forsigtigt i en skål over vandbad.
Dyp toppen af isene i den smeltede chokolade, og drys straks med frysetørret hindbær og lakridspulver, inden chokoladen stivner. Læg ispindene i fryseren indtil servering.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner