Skyrdip med purløg

3. april 2023 af .

Foto: Peter Kam

Her får du en lækker dip, som kan bruges til f.eks. brødstænger, grøntsagsstave eller chips. Dippen er rørt med skyr og har en dejlig frisk smag af krydderurter.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens forårsløg og purløg, og hak dem fint.
Rør skyr sammen med forårsløg, purløg, tørret dild, honning og æbleeddike, og smag til med salt og peber. Sæt dippen på køl indtil servering.
Anret skyrdippen i en skål, og servér fx med rodfrugtchips.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar