Skyrdip med purløg
3. april 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Her får du en lækker dip, som kan bruges til f.eks. brødstænger, grøntsagsstave eller chips. Dippen er rørt med skyr og har en dejlig frisk smag af krydderurter.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens forårsløg og purløg, og hak dem fint.
Rør skyr sammen med forårsløg, purløg, tørret dild, honning og æbleeddike, og smag til med salt og peber. Sæt dippen på køl indtil servering.
Anret skyrdippen i en skål, og servér fx med rodfrugtchips.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk