Skumfiduser med hindbær

27. maj 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

De her luftige, lyserøde stykker har en mild og lækker smag af hindbær. Har du først smagt hjemmelavede skumfiduser, bliver du nemt afhængig, så det er heldigt, at det ikke er så svært at lave selv.

Bemærk
Hviletid: 3 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Bring hindbær og vand i kog i en gryde. Si det gennem en sigte, og kom 1 dl af hindbærsaften tilbage i en ren gryde.
Udblød husblassen i en skål med koldt vand i 5 minutter.
Bland hindbærsaft, sukker og vaniljesukker i gryden. Bring det i kog. Lad sukkermassen koge, til den er præcis 117°. Tag gryden af varmen.
Vrid husblas fri for vand, og rør den hurtigt ud i den varme sukkermasse.
Hæld blandingen i en skål. Pisk kraftigt i ca. 10 minutter, så at skummet bliver fast og sejt.
Drys flormelis i et firkantet fad med høje kanter, og fordel skummet. Fæst skummet på siderne af formen, så det ikke lægger sig som en klump i midten af fadet.
Drys flormelis på toppen, og tryk det forsigtigt lidt fladere med hænderne. Lad skummet stå i 3 timer.
Skær massen i firkanter med en kniv. Vend alle siderne af skumfiduserne i flormelis, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar