Skorzonerrodsgratin med parmesan

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Skorzonnerrødder skal skylles og renses ekstra godt, men det er altid umagen værd – det er en stor delikatesse!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl skorzonerrødderne, og skræl dem. Kog dem møre i en gryde med saltet vand i ca. 10 minutter.
Kog piskefløden ind til det halve i en lille gryde sammen med pillede hele hvidløgsfed. Smag fløden til med salt og peber.
Riv parmesan, og skyl og hak persille. Fordel de kogte skorzonerrødder i et ovnfast fad, hæld den varme fløde over, og drys med parmesan og persille.
Gratinér rødderne under grillen i ovnen. De skal have 5-10 minutter.
Servér f.eks. retten sammen med en helt grøn salat med olie-eddike-dressing og groft brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar