Skipperlabskovs med vildtkød
Skipperlabskovs er en gammel ret, som blev serveret i skibskøkkenet på sejlskibenes tid, fordi retten kunne stå og passe sig selv i gryden. Her får du en sundere version med selleri, vildtkød og friske rødbeder.
![Skipperlabskovs med vildtkød](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/skibberlabskovs-med-selleri-vildtkod-og-rodbeder_2232.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.2862548828125&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Kogetid: Ca. 45 minutter.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner