Skipperlabskovs med vildtkød

Skipperlabskovs er en gammel ret, som blev serveret i skibskøkkenet på sejlskibenes tid, fordi retten kunne stå og passe sig selv i gryden. Her får du en sundere version med selleri, vildtkød og friske rødbeder.

Skipperlabskovs med vildtkød
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Kogetid: Ca. 45 minutter.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

For at vildtkødet i denne ret skal opleves mørt og saftigt, er det vigtigt, at du bruger vildtkød i tern eller vildtsmåkød skåret af hals, bov eller småkød fra køllen. Bruger du fine, møre stykker fra kølle eller ryg, bliver det tørt og leveragtigt i smagen. Kan du ikke skaffe vildtkød i tern, kan du i stedet bruge oksesmåkød.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'