Skipperlabskovs med rugbrød og syltede rødbeder
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Skipperlabskovs består typisk af kogt kød rørt sammen med kartofler og løg. Her er der også tilsat selleri, der gør retten både sundere og endnu mere smagfuld.
Bemærk
Simretid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kødet i tern på ca. 3 x 3 cm. Læg kødet i en gryde, og hæld vand på, så kødet er dækket. Tilsæt salt. Bring kødet i kog. Skum urenhederne væk undervejs.
Skrub kartoflerne, og skræl knoldsellerien. Pil løgene. Skær kartofler, selleri og løg i tern, og læg det i gryden sammen med laurbærblade, timian og peberkorn.
Læg låg på gryden, og skru ned for varmen. Lad retten simre i 1 time, til kød og grøntsager er møre.
Fjern laurbærblade og timian. Rør godt rundt i retten, til konsistensen er ensartet.
Servér retten med groft rugbrød og syltede rødbeder. Kværn lidt peber over retten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på syltede rødbeder
Powered by Froala Editor