Skipperlabskovs med rodfrugter

Skipperlabskovs er en gammel klassiker, der her har fået tilføjet lidt ekstra bid i form af knoldselleri og persillerod. En god familiefavorit!

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kødet i tern, og kom det i en gryde med rigeligt koldt vand. Sigt kødet fra, når vandet koger, og skyl det i rindende koldt vand.
Kom kødet i en gryde, hæld øl over, og fyld op med vand, til kødet er dækket. Bring det i kog, og skum af.
Tilsæt hakket løg, laurbærblade, peberkorn og persille. Lad det koge ca. 1½ time under låg ved svag varme.
Skræl kartofler, persillerødder og selleri, og skær dem i mellemstore tern.
Fjern persillekvisten fra gryden, kom kartofler, persillerødder og selleri i, og lad det koge 30-40 minutter, til labskovsen er jævnet, og kartoflerne kogt lidt ud.
Krydr med salt og peber, smag til, og anret i dybe tallerkener.
Drys med tynde løgringe, brøndkarse og karse, og servér gerne med ristet rugbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
4. juni 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar