Skinkeschnitzler med pankorasp
2. september 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Når du steger scnhitzlerne i pankorasp, bliver de ekstrasprøde og lækre. Servér med ris, chilisauce og teriyakisauce til.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene i bouillon.
Skær schnitzlerne i mindre stykker, og lad dem trække i teriyakisauce, mens risene koger.
Dryp schnitzlerne af, og vend dem i mel, sammenpisket æg og til sidst pankorasp.
Lad dem trække i paneringen mindst 5 minutter, så den kan sætte sig.
Steg schnitzlerne ca. 3 minutter på hver side ved jævn varme, så de bliver gyldne og sprøde.
Drys godt med friske urter, og servér med ris, chilisauce og teriyakisauce til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk