Skinkeschnitzler med gratinerede portobellosvampe

Du går aldrig galt i byen med en saftig og lækker skinkeschnitzel, og i denne opskrift serveres kødet med det dejligste tilbehør: gratinerede portobellosvampe med grønne asparges.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Rens svampene, gerne uden at bruge vand. Læg svampene i et ovnfast fad med lamellerne opad.
Skyl aspargesene, og bræk den nederste, træede ende af. Skær aspargesene i mindre stykker, og fordel dem oven på svampene.
Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Drys med revet emmentaler.
Sæt fadet i ovnen i 15-20 minutter, til osten er sprød og boblende.
Krydr schnitzlerne med salt og peber, og steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side.
Tilsæt pancetta eller bacon, og steg det sprødt i 4-5 minutter.
Del hjertesalaterne i blade. Skyl og tør dem, og fordel dem på et stort fad.
Læg svampene ovenpå, og drys med ærter og sprød pancetta/bacon. Dryp med olie og balsamico, og pynt med ærteskud. Servér til de stegte schnitzler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
26. juli 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar