Skinkeschnitzler med gratinerede portobellosvampe
26. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Du går aldrig galt i byen med en saftig og lækker skinkeschnitzel, og i denne opskrift serveres kødet med det dejligste tilbehør: gratinerede portobellosvampe med grønne asparges.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Rens svampene, gerne uden at bruge vand. Læg svampene i et ovnfast fad med lamellerne opad.
Skyl aspargesene, og bræk den nederste, træede ende af. Skær aspargesene i mindre stykker, og fordel dem oven på svampene.
Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Drys med revet emmentaler.
Sæt fadet i ovnen i 15-20 minutter, til osten er sprød og boblende.
Krydr schnitzlerne med salt og peber, og steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side.
Tilsæt pancetta eller bacon, og steg det sprødt i 4-5 minutter.
Del hjertesalaterne i blade. Skyl og tør dem, og fordel dem på et stort fad.
Læg svampene ovenpå, og drys med ærter og sprød pancetta/bacon. Dryp med olie og balsamico, og pynt med ærteskud. Servér til de stegte schnitzler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk