Skinkeschnitzel med stegt kål og svampe

5. februar 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Pankorasp er tørre brødflager, der gør schnitzlen ekstra sprød og knasende sammenlignet med almindelig rasp.

Ingredienser

Sådan gør du

Bank schnitzlerne møre med en kødhammer eller en kagerulle.
Bland mel, salt og peber i én skål, rør æg med mælk i en anden skål, og kom pankorasp i en tredje skål. Vend først schnitzlerne i melblandingen, derefter i æggeblandingen og til sidst i raspen.
Steg schnitzlerne på en pande med smør i 3-4 minutter på hver side.
Skræl kartoflerne, og kog dem i en gryde med letsaltet vand i ca. 15 minutter.
Pil og hak skalotteløgene fint. Rens kantarellerne. Svits skalotteløg og kantareller i lidt smør og olie på en pande, til svampene er gyldne.
Skyl og rib palmekålen, og skær den i strimler. Steg kål, timian og kapers sammen med svampene i et par minutter. Tilsæt resten af smørret, og lad det brune.
Anret schnitzlerne med kartofler, svampe og kål. Top med brunet smør og revet peberrod.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar