Skindstegt torsk med blomkålspuré

30. april 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Sprødt torskeskind, gammeldags smørsauce og et lille riv peberrod. Dette her må være en nyfortolket mormor-klassiker.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær ¾ blomkål i grove tern, og kog dem møre i usaltet vand. Sigt vandet fra, og blend blomkålen til en glat puré. Tilsæt smør og cremefraiche, og smag puréen til med peberrod, citronskal og -saft, salt og peber.
Skær resten af blomkålen ud i helt tynde skiver, og læg dem i isvand.
Drys torskeskindet med salt. Varm en pande op med en smule olie. Steg torskeloins med skindsiden nedad i ca. 5 minutter. Læg smørret på panden, vend fisken, og steg den i 1 minut, til den er færdig.
Anret blomkålspuréen på tallerkener, og læg fisken ovenpå. Drys kapers over fisken, riv citronskal over, og dryp med citronsaft. Top med rå blomkål, evt. friskrevet peberrod samt kørvel og smørsauce fra panden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar