Skindstegt sandart med gulerodspuré og krydderurter
Den sprøde sandart smager vidunderligt i selskab med en silkeblød gulerodspuré. Kan du ikke få fat på sandart, kan du i stedet bruge multe eller kulmule. Du kan også lave andre grøntsagspuréer såsom blomkåls- eller jordskokkepuré.
![Skindstegt sandart med gulerodspuré og krydderurter](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/skindstegt-sandart-med-gulerodspure-og-krydderurter_14430.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.6546116504854369&fp-y=0.7312210209697271&fp-z=1.447645818692902)
31-60 min.
(0)
September 7, 2022 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: columbus leth
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner