Skindstegt rødfisk på bønnestuvning

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Rødfisk smager fantastisk, når den skindsteges og serveres på en bønnestuvning.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg, og steg dem i olie på en pande. Tilsæt afdryppede butterbeans og fiskefond. Lad det simre 5 minutter.
Skyl snittebønner, og skær dem i mindre stykker. Skyl tomater, og skær dem i halve. Vend dem i retten, og lad det simre i yderligere 5 minutter. Rør herefter smørtern i for at tykne stuvningen. Pres saften af citronen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Rids rødfiskefileterne på skindsiden. Krydr med salt og peber.
Steg fileterne i ca. 3 minutter med skindsiden nedad i en smule olie på en pande. Vend dem, og lad dem stege ca. 1 minut på den anden side.
Anret stuvningen i skåle, og læg rødfiskefileterne ovenpå. Drys med finthakket persille, og servér med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar