Skindstegt rødfisk på bønnestuvning
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Rødfisk smager fantastisk, når den skindsteges og serveres på en bønnestuvning.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg, og steg dem i olie på en pande. Tilsæt afdryppede butterbeans og fiskefond. Lad det simre 5 minutter.
Skyl snittebønner, og skær dem i mindre stykker. Skyl tomater, og skær dem i halve. Vend dem i retten, og lad det simre i yderligere 5 minutter. Rør herefter smørtern i for at tykne stuvningen. Pres saften af citronen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Rids rødfiskefileterne på skindsiden. Krydr med salt og peber.
Steg fileterne i ca. 3 minutter med skindsiden nedad i en smule olie på en pande. Vend dem, og lad dem stege ca. 1 minut på den anden side.
Anret stuvningen i skåle, og læg rødfiskefileterne ovenpå. Drys med finthakket persille, og servér med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk