Skildpaddekage
Kombinationen af chokolade og karamelcreme med rom kender du nok fra Toms Kæmpeskildpadder. Prøv at omsætte den til kage i form af en lækker chokoladekage med cremet rom-karamelmousse ovenpå. Skal det være ekstra lækkert, så pynt kagen med små chokoladeskildpadder.
![Skildpaddekage](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/skildpaddekage_16512.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.4994347613343007&fp-z=1.0011317567567568)
31-60 min.
(0)
May 23, 2023 af Line Holt NielsenFoto: Maria Fabricius Tegner
Bemærk:Kagen skal hvile køligt i mindst 4 timer, men gerne natten over.
Ingredienser
personer
Udstyr
- Bradepande, ca. 30x20 cm
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner