Skidne æg
Skidne æg ... Navnet er jo ikke ligefrem indbydende, men retten smager altså pokkers godt!

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- æg
- 8
- smør
- 25 g
- hvedemel
- 1 spsk.
- sødmælk
- 4 dl
- salt
- peber
- grov sennep
- 2 spsk.
Pynt
- kørvel
- ½ håndfulde
- tallerkensmækker
- ½ håndfulde
Sådan gør du
Kog æggene i ca. 6½ minut, til de er smilende. Pil dem.
Smelt smørret i en kasserolle, og pisk melet i.
Tilsæt mælken, lidt ad gangen, og lad det koge godt igennem.
Smag til med salt, peber og rigeligt grov sennep.
Læg de kogte æg i saucen, rør evt. lidt mere sennep i, og pynt med urter.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner