Skidne æg
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Skidne æg ... Navnet er jo ikke ligefrem indbydende, men retten smager altså pokkers godt!
Ingredienser
Sådan gør du
Kog æggene i ca. 6½ minut, til de er smilende. Pil dem.
Smelt smørret i en kasserolle, og pisk melet i.
Tilsæt mælken, lidt ad gangen, og lad det koge godt igennem.
Smag til med salt, peber og rigeligt grov sennep.
Læg de kogte æg i saucen, rør evt. lidt mere sennep i, og pynt med urter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk