Skidne æg

Skidne æg ... Navnet er jo ikke ligefrem indbydende, men retten smager altså pokkers godt!

Skidne æg
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
æg
8
smør
25 g
hvedemel
1 spsk.
sødmælk
4 dl
salt
peber
grov sennep
2 spsk.

Pynt

kørvel
½ håndfulde
tallerkensmækker
½ håndfulde

Sådan gør du

Kog æggene i ca. 6½ minut, til de er smilende. Pil dem.
Smelt smørret i en kasserolle, og pisk melet i.
Tilsæt mælken, lidt ad gangen, og lad det koge godt igennem.
Smag til med salt, peber og rigeligt grov sennep.
Læg de kogte æg i saucen, rør evt. lidt mere sennep i, og pynt med urter.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'