Skaldyrssalat med rejer, krabbekød og stenbiderrogn
19. juni 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Rikke Westesen
Denne skaldyrssalat er nem at lave og tilfører frokostbordet lidt ekstra luksus. Nyd den med sprødt brød, friske citronbåde og et godt glas hvidvin.
Ingredienser
Sådan gør du
Tag rejerne ud af køleskabet, og afdryp krabbekødet i en sigte. Skyl og hak dild.
Rør mayonnaise sammen med cremefraiche, sennep og hakket dild i en skål. Pres saften af citronen, og smag cremefraichedressingen til med citronsaft, salt og peber.
Pil rejerne. Vend forsigtigt rejer, krabbekød og stenbiderrogn sammen med cremefraichedressingen, og smag til igen.
Skær citronen i både, og skyl og pluk dild. Anret skaldyrssalaten i en skål, og pynt med dild og stenbiderrogn. Servér med citronbåde og godt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk