Skagensalat i sprød salat
10. maj 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Lene Samsø
Skagensalaten kan serveres på ristet brød, hvis du foretrækker det. Du kan også nyde den i sprøde salatblade og så sætte ekstra brød på bordet. Så kan gæsterne gøre, som de vil.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør mayonnaise sammen med cremefraiche, sennep, dild og citronsaft, og smag til med salt og peber.
Vend rejer og stenbiderrogn i dressingen, og smag til igen.
Skyl og pluk salatbladene, og anret dem på et fad. Skær citronen i små både, og skyl og hak dild.
Fyld skagensalat i salatbladene, pynt med dild og citron, og krydr godt med peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk